Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 55
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Copyright  

Artikler, foto, grafik mm. på TraktorTech.dk
Materiale offentliggjort på TraktorTech.dk stilles til rådighed for visning/læsning. Det er ikke tilladt at tage kopier hverken på papir, elektronisk eller i digital form af materiale på TraktorTech.dk. Du må dog gerne printe enkelte skærmbilleder til din egen private brug. Denne adgang gælder kun fysiske personer. En virksomhed må således ikke printe artikler mv., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12. Du kan læse mere om Ophavsretloven hos Statens Retsinformation. Yderligere rettigheder og fremstilling af særeksemplarer kræver udtrykkelig aftale med TraktorTech og kan aftales ved henvendelse til TraktorTech.dk på tlf. 33 39 47 00. Nærmere aftale om køb af fotografier kan også ske ved henvendelse til TraktorTech.dk på tlf. 33 39 47 00.

Links
Du må gerne henvise til forsiden af TraktorTech.dk med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden. Der må ikke linkes på en måde, så TraktorTech.dk's hjemmeside kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med TraktorTech.dk om det. Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Ansvar for links
TraktorTech.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som TraktorTech.dk linker til.TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00