Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 104
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Over 100 maskiner på Grimme Technica

Oprettet 12.12.18 kl. 08:41

På Grimme Technica i Damme i Tyskland blev der både vist nyheder og markeret et jubilæum.

Af Claus Worup

Det kommenterede nyhedsshow er et af de populære højdepunkter under Grimme Technica.

Ejere og brugere fra store dele af verden valfartede forleden til Grimme i Damme i Tyskland for at se nærmere på producentens nyheder og i øvrigt komplette produktprogram. Det var ottende gang siden 2004, at familiefirmaet Grimme havde organiseret denne event kaldet Grimme Technica for kunder og partnere.

Med over 100 maskiner inden for kartoffel-, roe- og grøntsagsteknik fra Grimme, Asa-Lift og Spudnik var der rigeligt at se på.

Blandt nyhederne var den nye torækkede tankmaskine EVO 280 med otte tons tank og tre renseaggregater samt den nye generation af selvkørende roeoptagere fra Rexor serien. Herudover lancerede virksomheden to nye moduler på kundeportalen myGRIMME, hvilket gør det nemmere at finde reservedele og kontrollere tilgængelighed hos udvalgte forhandlere.

Grimme fejrer et særligt jubilæum i 2019. I 1969 blev den første selvkørende kartoffeloptager introduceret, altså for 50 år siden. Mere end 2.000 selvkørende optagere har siden forladt Grimme-fabrikken, et betydeligt antal for denne lille niche.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00