Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 53
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Slut med blå maskiner hos dansk virksomhed

Oprettet 06.11.18 kl. 11:15

Tyske Grimme og Asa-Lift slås sammen. Fremover bliver maskinerne fra Asa røde som Grimmes egne maskiner.

Af John Christensen

Foto: Grimme.
Maskiner fra Asa-Lift har længe været blå. Men i løbet af 2019 skifter de farve, så de matcher Grimmes røde farve.

I 2013 købte Grimme en majoritetsandel i den danske producent af maskiner til grøntsager, Asa-Lift. De seneste fem år er samarbejdet blevet intensiveret både på det tekniske område og på salgsniveau. Derfor slår Grimme og Asa-Lift nu mærkerne sammen for at skabe synergi i samarbejdet, oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

Helt konkret tilpasses Asa-Lifts maskiner i farver og logo. Fremover, i løbet af produktionsåret 2019, vil de blive solgt i Grimmes røde farve og med et opdateret logo, som passer til den nye farve.

Mærket som helhed forsvinder dog ikke. Asa-Lift har et godt ry blandt grøntsagsproducenter verden over, så mærket opretholdes, fastslår parterne.

Komponenter fra Grimme

Asa-Lift-maskinerne er allerede udstyret med komponenter fra Grimmes datterselskaber. Og på distrubutionssiden er maskinerne fra Sorø også med hos Grimmes forhandlere.

Grimme-Gruppen spænder over tre mærker Spudnik, Asa-Lift og Grimme. Sidstnævnte positionerer sig som producent af kartoffel-, sukkerroer- og grøntsagsteknologi, der seriefremstilles. Spudnik fremstiller kartoffel- og roeteknologi tilpasset de særlige krav der stilles af nordamerikanske kunder, og Asa-Lift er specialist inden for grøntsagshøstteknologi med stærkt fokus på kundetilpassede løsninger.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00