Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 52
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Fem Danish Agro forhandlere får Lemken

Oprettet 06.11.18 kl. 10:49

Danish Agro og Lemken udvider samarbejdet. Fem danske maskinforretninger, som Danish Agro er medejer af, får Lemken på programmet.

Af Claus Worup

Fem Danish Agro forhandlere får de blå redskaber fra Lemken på plakaten.

Her fra november udvider fem maskinforretninger, som Danish Agro er medejer af, deres tilbud med den komplette portefølje af redskaber fra den tyske producent, Lemken.

I Nordjylland er Almas Agro allerede Lemken-forhandler og nu starter også Vinderup Maskinforretning, Traktor & Høstspecialisten, AP Jørgensen samt Ringe Maskinforretning salget af de tyske redskaber. Adm, direktør i Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, er tilfreds med aftalen, da han finder, at Lemkens program er et godt supplement til det øvrige program fra blandt andet Claas.

»Ydermere er det en familieejet virksomhed med stærke traditioner og en kultur, der er et godt match til os. Vi deler de samme ambitioner om at gøre en forskel for de landmænd, vi samarbejder med. Vi har allerede et godt og stærkt samarbejde med Lemken i Sverige og Norge, samt Baltikum« siger Jens Skifter i en pressemeddelelse.

Salgschef i Lemken Danmark, Nis Peter Albrechtsen, ser også store perspektiver i aftalen.

»Vi er glade for aftalen med de fem af Danish Agros forhandlere i Danmark, hvor Lemken er etableret igennem mange årtier. Vi har allerede et samarbejde med Danish Agro i andre lande. Sammen med vores bestående forhandlere er vores kunder sikret et godt setup. Vi ser frem til at udvikle vores aktiviteter sammen med Danish Agro«, siger Nis Peter Albrechtsen i pressemeddelelsen.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00