Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 52
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Metsjö med automatisk bremsning

Oprettet 29.10.18 kl. 10:16

Den svenske vognproducent Ivarssons i Metsjø tilbyder flere nye digitale funktioner til vogne og kroghejs.

Af Claus Worup

Både vogne og kroghejsevogne hos Metsjö tilbydes nu med et helt katalog af digitale løsninger, hvoraf flere har betydning for sikkerheden.

Den svenske vognproducent, Ivarssons i Metsjö skruer nu op for de digitale løsninger på producentens vogne og kroghejsevogne. Blandt mulighederne er nu flere avancerede digitale funktioner, som er baseret på en ny luftbremse, som Metsjö har udviklet.

Nogle af de nye funktioner omfatter blandt andet automatisk bremsning, hvis der opstår en risiko for at vælte med vognen, afstandssensor, lufttrykadvarsel, analyse af farm logistikmønstre, belastning af veje, vægtmåling, kilometermåling, tyverisikring og automatisk bremsning med ABS-bremser. Det hele kan ifølge producenten overvåges og styres i en smartphone-app. Det nye system bliver aktivt, når vognen er koblet på traktoren eller en anden trækkende enhed.

»Med den nye digitale udvikling kan vi tilbyde vores kunder hurtige vogne, kroghejs og trailere med meget avancerede funktioner, som er effektive i landbruget og trafiksikre på vejen«, siger Anders Ivarsson fra Ivarssons i Metsjö.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00