Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 108
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Alsidig harve udfylder hul i programmet

Oprettet 10.10.18 kl. 08:55

Multiva udvider nu programmet af s-tandsharver med en ny serie, Avaran, en alsidig harve til såbedstilberedning.

Af Claus Worup

Avaran serien kommer i arbejdsbredder fra fem til otte meter.

Avaran er navnet på en ny serie s-tandsharver fra Multiva. Det er en alsidig harve til såbedstilberedning, og den skal udfylde et hul mellem de øvrige harver i Multivas program. Harven bliver lanceret på tværs af Europa ved efterårets udstillinger.

Avaran serien kommer i arbejdsbredder fra fem til otte meter. Alle bugserede versioner har en transportbredde på tre meter.

»Markedet efterspørger en kompakt og kraftfuld såbedsharve til såbedstilberedning på pløjet jord og harvet jord. Avaran opfylder behovene og placerer sig imellem de andre produkter i harveprogrammet fra Multiva. Den kan også bruges til øverlig stubbearbejdning, og da monteres et gåsefodsskær, hvilket især indenfor økologisk landbrug er relevant«, lyder det fra eksportdirektør Mikko Saarikallio i en pressemeddelelse.

For at sikre optimal jævning er Avaran monteret med en frontmonteret hydraulisk justerbar planerplanke som standardudstyr. Den såkaldte TerraSuper 10x65 millimeter s-tand sikrer ifølge producenten en kraftig bearbejdning af jorden. Harven kan specificeres med to forskellige tandafstande, 80 eller 120 mmillimeter. S-tænderne er monteret på otte buller. De mange rækker tænder og rammens længde sikrer ifølge producenten en fremragende dybdekontrol og stabilitet, selv ved høje hastigheder. Gåsefodsskær kan monteres ved valg af 120 millimeter tandafstand, så man får fuld gennemskæring til brug ved bekæmpelse af rodukruft i visse dyrkningssytemer eller til øverlig traditionel såbedtilberedning.

Alle indstillinger foretages uden brug af værktøj. Dybdeindstillingen foretages hydraulisk, såvel som indstillingen af planerplankernes aggresivitet. Efterharvekombinationerne indstilles mekanisk.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00