Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 126
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Tre demo'er med såning og jordbearbejdning

Oprettet 24.09.18 kl. 08:07

Dansk Maskincenter holder efterårsdemo på tre lokaliteter i denne uge, den første i dag, mandag.

Af Claus Worup

Under hver demo køres der med seks-otte maskinsæt, og det hele bliver trukket af Massey Ferguson traktorer i de nyeste serier.

Lyst til en efterårsdemo med fokus på jordbearbejdning og såning? Så er der ganske gode muligheder i det jyske i denne uge, hvor Dansk Maskincenter holder tre af slagsen, den første allerede i dag, mandag ved Sdr. Felding.

Dansk Maskincenter med afdelinger i Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund, har under efterårsdemo'erne planlagt at demonstrere det nyeste grej indenfor jordbearbejdning og så-teknik inden for de mærker, som Dansk Maskincenter sælger. Det vil sige redskaber og såmaskiner fra Lemken, Claydon, Multiva og Kverneland. Hver dag køres der med seks-otte maskinsæt, og det hele bliver trukket af Massey Ferguson traktorer i de nyeste serier.

Alle demoer foregår fra kl. 10 til 16. Den første i dag, mandag, foregår på Øster Bjergegaard v. René Lomholt på Herningvej 19-21 i Sdr. Felding. Næste mulighed er på onsdag 26. september på Niels Bies Maskinstation, Hattingvej ved Horsens. Og den sidste foregår på torsdag 27. september på Gamst Maskinstation, Grønnevej 2 i Vejen.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00