Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 125
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Kørehåndtag breder sig ud til hel traktorserie

Oprettet 13.09.18 kl. 13:25

Fremover kan du få det nye CommandPro kørehåndtag i samtlige modeller af 6R-serien med trinløs transmission.

Af John Christensen

Foto: John Deere.
CommandPro kørehåndtaget bliver fremover et tilvalg på hele 6R-serien. Dog kun i modeller med trinløs transmission. Ultimate Edition-varianterne får håndtaget som standard.

Det er små to år siden, John Deere lancerede CommandPro - et nyt kørehåndtag, der blandt andet rummer op til 11 programmerbare funktioner. Dengang var det dog blot på de to topmodeller i 6R-serien 6230R og 6250R, men det ændrer sig fremover.

John Deere har nu introduceret CommandPro til alle modeller i 6R-serien. Eneste betingelse for at få håndtaget er, at traktoren har den trinløse AutoPowr transmission. Vælger du Ultimate Edition-varianterne i serien er CommandPro-håndtaget standard.

Læg funktioner i hånden

John Deere har indtil nu haft et meget enkelt, lille joystick med få muligheder for at justere funktioner via joysticket under kørslen. På det nye kørehåndtag har du 11 programmer-bare taster, hvor du kan ligge alt ind lige fra lift, hydraulik og pto til AutoTrac - John Deeres autostyring.

CommandPro hænger sammen med John Deeres to terminaler, 4600 eller 4240 CommandCenter. Begge er nye og sidstnævnte har en 8,4 tommer skærm, som også afløser CommandCenter 4100 på syv tommer.

I skiftet får du med 4240-skærmen blandt andet mulighed for at styre AutoTrac, sektionskontrol og datadokumentation.

Sammen med udbredelsen af CommandPro skifter John Deere i øvrigt den hydrauliske pumpe ud med en større af slagsen på John Deere 6145R og 6155R. Den nye yder 155 liter pr. minut - næsten en fjerdedel mere end hidtil.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00