Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 113
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Nyt TT: Hun styrer Polaris-salget At være Skjern Maskinforretnings ansvarlige for salget af Polaris ATV'er til de 16 jyske forhandlere ser Janni Lysgaard som et led i en udvikling, hvor stadig flere kvinder indtager lederposter.

Oprettet 01.08.18 kl. 15:20

Af Henrik Lomholt Rasmussen, FREE

Polaris Sportsman XP 1000 er Janni Lysgaards favorit, fordi den efter hendes mening trækker godt, har en god affjedring samt en god kørekomfort og kan bruges til ræs og arbejde.

Janni Lysgaard er ansvarligfor salget af Polaris ATV'er og UTV'er hos Skjern Maskinforretning. I det nye TraktorTech fortæller hun bl.a., at det var en tilfældighed, der førte hende ind i branchen.

»Jeg ville have været politibetjent, men efter en rejse til Australien blev jeg tilbudt at komme i lære som handelsassistent hos Maskinhandler Indkøbsringen i 2012. Jeg sagde ja tak. Som uddannet blev jeg juniorsælger for Skjern Makinforretning og blev efter halvandet år ansvarlig for de 16 jyske forhandlere af Polaris ATV'er og UTV'er.«

Hun kalder kundekredsen til ATV'er og UTV'er for bred og voksende.

»Stadig flere får øje på disse maskiners potentiale. Blandt de nyere tiltag har vi vores Polaris Rangere, som nu kan monteres med traktorens GPS. Det kan i mange tilfælde lette landmandens arbejde - eksempelvis ved opmåling af marker - fordi en ATV eller UTV er lettere at komme rundt med end en traktor.«

Nyt TraktorTech ude

Læs mere om hendes Janni Lysgaard og hendes syn på jobbet som sælger, arbejdet i en mandsdomineret verden og interessen for maskinerne i TraktorTechs profilinterview.

Kom også med på besøg hos Jan Petersen på Knarhøj og gensynet med hans knækstyrede New Holland 9280, som vi besøgte første gang for ti år siden. Du skal også møde Janni Petersen fra Skjern Maskinforretning i Traktorprofilen, som er ansvarlig for salget af Polaris.

I Brugtklassiskeren møder du en traktor med et fornemt navn, der emmer af luksus.

Max Madsen har også lavet et Flash Back til Axial Flow 2300. Det er også nummeret, hvor vi møder en meget stor DDR-succes i form af Fortschritt-maskinerne, som også havde en stor tid på dansker marker - og stadig kan mødes engang imellem på danske kornmarker.

Og meget, meget mere...
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00