Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 113
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Ny Amazone terminal kan håndtere op til 128 sektioner

Oprettet 09.07.18 kl. 10:22

AmaTron4 byder på en væsentlig bedre brugeroplevelse med touch-skærm, swipe-funktioner og hurtig skift mellem maskine, gps og hovedmenu.

Af John Christensen

AmaTron4 har swipe-funktioner, som gør det hurtigere at navigere rundt i den otte tommer store touch-terminal. Fotos: Amazone
AmaTron4 er sidste nye skud på stammen fra Amazone.
Terminalen har flere avancerede funktioner indbygget. Nogle af dem kræver dog, at man køber sig adgang til dem. Eksempelvis sektionsafblænding og gradueret tildelingskort

Med AmaTron4 søsætter Amazone en ny isobus redskabsterminal på markedet, der på én gang bliver lettere at bruge, og som også rummer en række avancerede muligheder til præcisionslandbrug.

Amatron4 har en farveskærm på otte tommer, og ved siden af terminalen sidder der 12 funktionstaster til at betjene skærmen med. Men du kan også vælge at navigere rundt direkte på skærmen via touch-displayet.

Amazone har gjort det let at bladre mellem de forskellige menuer via en swipe-funktion, og øverst på skærmen er der tre touch-taster, hvor du kan skifte mellem maskinen, dens gps-funktioner eller tilbage til hovedmenuen.

AmaTron4 kan samtidig sørge for at få mest ud af den otte tommer store skærm ved at skjule knapper og menuer. Foran på terminalen sidder en sensor, og den registrerer, når brugeren bevæger armen hen mod terminalen. Når det sker, kommer de forskellige menuer og taster til syne - og de forsvinder igen, når man ikke trykker på terminalen længere. Skærmen regulerer iøvrigt selv lysstyrken afhængig af omgivelserne, fremhæver Amazone i en pressemeddelse for den nye terminal.

Køb gradueret tildeling

Amazone har udstyret AmaTron4 med en række ekstra muligheder. Men de kræver, at man køber sig adgang til dem som en slags gebyrbaseret softwarelicens.

Det kan for eksempel være GPS-Switch-Basis, der er sektionskontrol med op til 16 delbredder. Har du brug for flere, kan du tilkøbe GPS-Switch-Pro, som håndterer helt op til 128 sektioner på redskabet.

Med i rækken af tilkøbsmuligheder tilbyder Amazone også gradueret tildelingskort, dokumentation og jobstyring samt GPS-Track, der guider dig til at holde dig præcist i køresporene.

Amazone oplyser, at brugere kan prøve samtlige applikationer gratis i 50 timer for at vurdere, om man vil have en permanent aktivering.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00