Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 127
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Borgeby Fältdagar klipper snoren

Oprettet 27.06.18 kl. 07:03

Borgeby åbner i dag onsdag og byder på to spændende dage med unikke rammer. Landbrugsavisen.dk dækker udstillingen.

Af John Christensen

Foto: John Christensen
Borgeby Fältdagar er klar. I dag onsdag kl. 09.00 åbner HIR Skåne til en ny omgang spændende landbrugsnak.

I dag onsdag klokken 9.00 præcis slipper HIR Skåne, arrangørerne af Borgeby Fältdagar, atter engang tøjlerne og lader de mange gæster træde ind på de velkendte udstillingsarealer. Arealer med en hel unik sammensætning af maskiner, høj faglighed, praktisk demokørsel, seminarer og de seneste bud på korrekte bekæmpelsesstrategier i landbrugets afgrøder. Kort sagt - et mekka for mark- og teknikfolket.

I år sætter HIR Skåne ekstra fokus på præcisionslandbrug med et særskilt tema-område med emnet. Sædvanen tro er der seminarer om forskellige emner inden for landbruget og i den mere afslappede gade af aktiviteter har du mulighed for at se en række sjældne Volvo BM-traktorer køre parade.

Udstillingen løber over to dage, onsdag og torsdag, og finder sted nær Lund, 45 kilometers kørsel Nordøst for Øresund. Onsdag er der åbent til kl. 18.00, mens udstillingen lukker og slukker kl. 17.00 torsdag.

Der er således god mulighed for at ligge vejen forbi. Men har du ikke mulighed for at tage turen til Borgeby så følg med på landbrugsavisen.dk, som dækker udstillingen.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00