Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 107
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Nyt lager er Agcos største anlægsinvestering i Nordamerika

Oprettet 22.06.18 kl. 10:30

Med en udvidelse på små 40 pct. er reservedelslageret i Regina, Saskatchewan nu Agcos største overhovedet på nær to masterlagre. Udvidelsen skal blandt andet give plads til ny supermejetærsker.

Af John Christensen

Foto: Agco
Med det udvidede reservedelslager kan Agco rumme dele til den nye Ideal mejetærsker samt nedbringe leveringstiden på dele betragteligt.

Canadas Farm Progress Show i Regina, Saskatchewan finder sted i disse dage, og her præsenterer Agco sin nye Ideal mejetærsker frem i grønne Fendt-farver for det canadiske publikum.

At lanceringen sker nu, er ingen tilfældighed. Agco har præcis i disse dage åbnet sit reservedelslager i Regina efter en stor udvidelse af centeret. Det er Agcos største anlægsinvestering i Nordamerika, og med en udvidelse af lageret på 38 pct. er der nu plads til at huse blandt andet reservedelene til den nye Ideal.

At lageret er udbygget, gør det til Agcos største reservedelslager overhovedet målt på både areal og værdien af lagerets beholdning. Det er kun overgået af to specielle masterlagre i Kansas, Moline samt i Batavia, Illinois.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00