Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 114
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Maskinhandler på tur med blandede bolcher

Oprettet 24.05.18 kl. 07:48

Brdr. Holst Sørensen tager ikke mindst på dyrskuer for at høre, hvad der rør' sig hos landmændene.

Af Claus Worup

Et lille udvalg af de maskiner, som Brdr. Holst Sørensen tager med ud i sommerlandet.

Giant minilæssere. Teleskoplæssere fra Merlo. Gummihjulslæssere fra Venieri. Slagleklippere fra Orsi. Diverse kroghejsevogne. Og dertil Kato-Ihi maskinerne, som efter Katos opkøb har skiftet navn, mens farven er ændret fra grøn til gul.

Det er noget af det, som maskinhandler Brdr. Holst Sørensen i Obbekær ved Ribe drager i felten med under sæsonens dyrskuer - otte dyrskuer i alt og dertil diverse messer i Sverige.

Men tilstedeværelsen på dyrskuerne har ud over at vise maskinerne også et helt andet sigte.

»Vi er der i lige så høj grad til at lytte. Vi ved at markedet er i konstant udvikling, og vi skal kunne følge med. Det er naturligvis industrien der påvirker markedet, men det er i lige så høj grad kunderne, der afgør behovet og fokus. Vi ser derfor vores tilstedeværelse som en nødvendighed for at kunne holde os opdateret på, hvad der sker "i marken"«, siger Mikkel Ulsøe der er marketingsansvarlig hos Brdr. Holst Sørensen i en pressemeddelelse.

Brdr. Holst Sørensen vil være at finde på Det Sønderjyske Fællesdyrskue, Roskilde Dyrskue, Det Fynske Dyrskue, Hjørring Dyrskue, Landsskuet Herning, Ribe Dyrskue, Langsø-messen og Maskiner Under Broen.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00