Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 96
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Holmsland Maskinforretning går fra Lely til Pöttinger

Oprettet 14.05.18 kl. 08:29

Holmsland Maskinforretning indgår nu et samarbejde med Pöttinger, efter at Lely er holdt op med at producere græsmaskiner.

Af Claus Worup

Arne Nielsen, til venstre, Holmsland Maskinforretning og Lars Andreasen, Pöttinger Danmark ser frem til samarbejdet. Det første slutsolgte skårlæggersæt ses i baggrunden.

Efter at hollandske Lely er ophørt med at producere græsmaskiner, ændres den fremtidige forhandling hos Holmsland Maskinforretning. Den midt- og vestjyske maskinforretning med afdelinger i Kloster og Kjellerup har igennem mere end 20 år haft forhandlingen af Lely, men fremover gælder det græsmaskiner fra østrigske Pöttinger.

De Lely maskiner, der gennem årene er solgt fra Holmsland Maskinforretning, vil stadig blive serviceret. Således vil der stadig i fremtiden blive lagerført slid- og reservedele til Lely maskinerne.

»Det er med vemod at afslutte med Lely, men vi kan forsikre, at alle vores Lely kunder får opbakning til deres maskiner i fremtiden. Og med Pöttinger starter vi et nyt kapitel, hvor vi får udvidet vores produktsortiment på både græs- og jordbehandlings-maskiner«, siger Arne Nielsen, indehaver af Holmsland Maskinforretning, mens man hos Pöttinger ser det som en styrkelse af det østrigske mærke i Danmark.

»Holmsland Maskinforretning har passion og engagement for de produkter de forhandler. Vi ser frem til i fællesskab at løfte salget af Pöttinger maskiner i området«, siger salgschef Lars Andreasen, Pöttinger Danmark.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00