Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 91
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Halmentreprenør sætter pris på Kellfri

Oprettet 03.05.18 kl. 08:28

Fynsk halmentreprenør har investeret i endnu en af de nye ballevogne fra svenske Kellfri. Den skal også vises på dyrskuer.

Af Claus Worup

Her er Jacob Nielsens første vogn fra Kellfri i aktion.

Halmentreprenør Jacob Nielsen, Gelsted på Vestfyn, har netop bestilt yderligere et eksemplar af de svenske ballevogne fra Kellfri, nærmere bestemt en Kellfri BV180H hos Kellfri i Middelfart. Kellfri leverede den første vogn til det danske marked sidste år til netop Jacob Nielsen, og i netop den opbygning Jacob Nielsen ønskede og lakeret i en rød farve, der matcher læssertraktoren.

Carsten Vesthammer, Kellfri, fortæller at samarbejdet med Jacob Nielsen har været nyttigt.

»De tilbagemeldinger, vi har fået fra Jacob Nielsen, er givet videre til udviklingsafdelingen og fabrikanten, da både ros og ris er vigtige at få frem til de rette. Heldigvis har der i dette tilfælde, udover lidt lang leveringstid, bare været ros at give videre«, siger Carsten Vesthammer, der med et glimt i øjet tilføjer, at nu da han kender halmentreprenørens investeringsplan inden for vogne, vil han lægge sig i selen for også at få lov til at levere de næste.

Carsten Vesthammer fortæller at der arbejdes på efter aftale med Jacob Nielsen, at få vognen frem, så den kan vises på både Roskilde Dyrskue og Landsskuet i Herning, inden Jacob Nielsen tager vognen i drift.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00