Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 95
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Amazone udvider med mindre plove

Oprettet 25.04.18 kl. 11:15

Cayros-familien, der stammer fra Vogel & Noot tiden, udvides med plove med to- og trefurede plove.

Af Claus Worup

Cayros serien bliver stadig bredere, her en version med tre skær.

Siden Amazone overtog Vogel & Noot fabrikken i efteråret 2016 har producenten fået adgang til et fikst og færdigt plovprogram - ud over Amazones egenproducerede Cayron model. Først kom fem versioner af den liftophængte vendeplov Cayros, så kom den halvbugserede Hektor, og senest er der tilføjet mindre varianter med to og tre skær.

Den mindste nye mulighed i Cayros M serien er med to skær og egner sig dermed til mindre brug og traktorer op til 50 hestekræfter. Dernæst følger plove med tre eller fire skær, som kan anvendes med traktorer op til 120 hestekræfter. De næststørste serier XM, XMS og XS kan benyttes af traktorer med henholdsvis 140, 200, 260 hestekræfter.

Cayros XS Pro er den højtydende serie med en fureafstand på op til 105 cm og en rammehøjde på op til 90 cm. Denne plovserie er særdeles velegnet til større landbrug og maskinstationer, da den kan udstyres med fire til seks skær.

Cayros plovene udmærker sig ifølge producenten ved høj arbejdskvalitet, optimal tilpasning til specifikke betingelser på anvendelsesstedet, robust teknik samt økonomi.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00