Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 140
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
I nyt TraktorTech: Han ejer verdens eneste Dronningborg Jumbo årgang 2010

Oprettet 22.03.18 kl. 00:00

Nyt TraktorTech med en helt unik mejetærsker.

Af Christian Juel Jørgensen

Per Mazur fra Brørup-området er opflasket med, at en mejetærsker skal hedde Dronningborg.
Det nye TraktorTech er netop nu på vej rundt til abonnenterne og de mange kiosker, der sælger TraktorTech. Vil du købe bladet? Tjek www.traktortech.dk.

Kærligheden til Dronningborg er stor hos Per Mazur, der fik sin nye MF malet om i Dronningborg-farver med tilhørende stafferinger i 2010.

Under de flotte orange skærme gemmer sig en MF Centora 7282 mejetærsker årgang 2010 - en af de sidste produceret på Dronningborgs gamle mejetærskerfabrik, inden Agco lukkede produktionen ned og flyttede den til Breganze, Italien. Den er malet i original Dronningborg-farve og har også staferinger, der på en prik minder om dem, der sad på de ældre Dronningborg-maskiner. Der står også Jumbo på siden. »Ja, den tiltrækker folks opmærksomhed. Og jeg får ofte spørgsmål om den«, fortæller Per Mazur.

Forvirret? Så læs det nye TraktorTech

Udover historien om Per Mazurs Dronningborg, så byder vi bl.a. på en brugtklassiker i form af den kompakte, men højtydende John Deere 7280R.

Snyd dig heller ikke for at kig inden i maskinhuset hos Langelund Maskinstation eller et Flash Back 32 år tilbage i tiden med Massey Ferguson 3090. Vi går også i dybden, når vi kigger bag nyheden på østrigske Syntrac - er det i virkeligheden fremtidens traktorkoncept?

For de historieinteresserde er vi denne gang rejst tilbage i tiden i Japan, hvor Kubota bl.a. præsenterede en meget speciel fremtidstraktor på verdensudstillingen i Osaka i 1970. For de 79 kr. kan du også læse stor reportage fra Langelund Maskinstation.

Mangler du et abonnement? Klik på vores bestillingsside

Du kan også købe TraktorTech i kiosker over hele landet. Se vores forhandlerliste
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00