Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 125
Logget på lige nu: 1
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Enorm interesse for at få trimmet ploven

Oprettet 21.03.18 kl. 10:41

Med 144 kundebesøg siden 1. august ansætter virksomheden Ploveksperten nu ekstra mandskab for at følge med til at optimere pløjearbejdet.

Af John Christensen

Én bliver til to. Jens Iversen (th.) har ansat 21-årige Andreas Thorsager som plovinstruktør i virksomheden.
Andreas Thorsager skal fremover sørge for at optimere pløjearbejdet ude hos landmænd og maskinstationer.

Ploveksperten har ansat Andreas Thorsager som instruktør i virksomheden. Det sker for at følge med den store efterspørgsel på området.

Det er pløjeveteranen Jens Iversen, der siden 1. august 2017 har stået bag virksomheden Ploveksperten ApS. I den tid har han besøgt 144 landmænd og maskinstationer. Og han erkender, at det er langt mere end han havde turde håbe på.

»Men det er jo super dejligt. Jeg har rigtig mange skrevet op, som gerne vil have besøg i foråret og efteråret, og derfor har det været nødvendig med mere kapacitet«, siger han om årsagen til at fordoble medarbejderstaben til det dobbelte.

Andreas Thorsager er i øvrigt et kendt ansigt inden for konkurrencepløjning og har deltaget ved DM indtil videre fem gange.

Derfor kommer en stor del af erfaringen med plove, men han har ligeledes erfaring med sig fra job som landbrugsmedhjælper og senest som montør hos MI i Vejle.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00