Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 102
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
New Holland i nyt datasamarbejde

Oprettet 08.02.18 kl. 09:12

New Holland og The Climate Corporation går sammen om at levere tovejsdeling af data.

Af Claus Worup

Kunder, der anvender Climate FieldView, som kan fås gennem New Holland-forhandlere, kan se frem til ekstra funktioner i deres Climate FieldView-udstyr.

New Holland Agriculture vil give sine kunder mulighed for at dele dybtgående maskindata i realtid med The Climate Corporation for at øge produktiviteten og effektiviteten i marken. New Holland Agriculture og The Climate Corporation, et datterselskab af Monsanto Company, har netop bekendtgjort et nyt partnerskab, der vil udvide og udvikle en række muligheder for datadeling for at hjælpe landmænd med visualisering i realtid og beslutningstagning.

Ifølge en pressemeddelelse fra New Holland betyder aftalen, at New Holland Agriculture vil kunne forsyne sin kunder med en tovejsdataforbindelse mellem virksomhedens PLM Precision Land Management-system og The Climate Corporations digitale landbrugsplatform Climate FieldView.

Partnerskabet giver New Hollands kunder en ny funktionalitet takket være de omfattende maskin- og markdata i realtid, herunder doseringer, der både kan modtages og sendes til Climate FieldView ved hjælp af New Hollands egen Precision Land Management-platform. Dette ekstra niveau vil give landbrugsvirksomheder mulighed for at finjustere arbejdet i marken og dermed yderligere forbedre deres produktivitet og effektiviteten af deres maskinpark.

»New Hollands partnerskab med The Climate Corporation vil give vores kunder et effektivt værktøj til at øge produktiviteten, effektiviteten og rentabiliteten i deres bedrifter« siger Carlo Lambro, New Holland Agriculture Brand President.

Ud over fordelene i marken vil dette partnerskab udmønte sig i flere løsninger, der vil give New Holland-forhandlere, der tilbyder Climate FieldView, flere værktøjer til support af deres kunder. Begge virksomheder arbejder på at give landmænd mulighed for at dele maskinoplysninger i realtid med deres lokale New Holland-forhandler, så de kan få support endnu hurtigere.

Kunder, der anvender Climate FieldView, som kan fås gennem New Holland-forhandlere, kan se frem til ekstra funktioner i deres Climate FieldView-udstyr til kabinen i løbet af 2018.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00