Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 96
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
CNH får hjælp af Microsoft: Et stærkt værktøj til Big Data

Oprettet 01.02.18 kl. 08:09

Ved at bruge en ny platform drevet af Microsofts Azure Cloud-løsning vil CNH gøre det langt lettere at arbejde med Big Data, hvor tonsvis af informationer flyttes rundt mellem maskiner og servere.

Af John Christensen

CNH med blandt andet New Holland under vingerne teamer nu op med Microsoft i udviklingen af en ny platform, der i større grad skal håndtere det digitale landbrug. Arkivfoto.

CNH og Microsoft har i dag offentliggjort planer om, hvad de to koncerner kalder for "et nyt digital transformationsprojekt".

Projektet går i al sin enkelthed ud på at give kunder hos Case IH, New Holland og Iveco langt bedre mulighed for at gøre brug af den data, maskinerne lagrer under kørsel. I sidste ende skal det være med til øge bundlinjen hos kunder og gøre det langt lettere gennemskueligt at håndtere og arbejde med disse data, oplyser CNH i en pressemeddelelse.

New Holland forventer, at projektet vil give en helt ny generation af landbrugsmaskiner, der vil være online på en helt ny måde. Serviceplatformen fra Microsoft kommer også til at være springbræt for CNH ind i digitaliseringen af landbrugsmaskinerne.

Helt præcis hvad samarbejdet i praksis indebærer af nye løsninger og, hvornår vi kommer til at se mere til dem, er endnu uvis.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00