Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 101
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Læsernes Traktor har fået værkfører - har du traktoren? Der er allerede doneret transport, husly, arbejdstimer og to gange deltagelse til den på Agromek samt en driftig værkfører.

Oprettet 25.01.18 kl. 09:57

Af Christian Juel Jørgensen

Den næste Læsernes Traktor skal igen på Agromek. Første gang allerede her i 2018 og så er det planen, at den udloddes på Agromek 2020. Den første blev som her vist udloddet på Agromek i 2016.
Klaus Nissen og Dansk Maskinhandlerforening har igen meldt sig på banen.

Der er ikke gået mange dage fra vi søsatte Læsernes Traktor 2.0 til, at det allerede er væltet ind med opbakning og donationer til projektet, der dermed også pludselig har fået en større plan for udviklingen i projektet.

Dansk Maskinhandlerforening går som sidst ind i projektet med massiv opbakning, hvor de påfører sig en værkfører-rolle med at få koordineret traktorens færden og drive projektet fremad i samarbejde med os. Samtidig stiller DM deres standplads på Agromek i både 2018 og 2020 til rådighed til at vise traktoren frem og til slut få den udloddet på den største messescene i vores branche i Danmark.

»Vi synes, at det er et fantastisk projekt, som vi meget gerne vil støtte. Traktoren er med til at vise, hvordan man griber sådanne to do projekter an, samler folk i vores branche og får samtidig vist, hvor spændende det er at arbejde med traktorer og landbrugsmaskiner«, siger direktør Klaus Nissen.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00