Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 101
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Video: Årets første TraktorTech serverer fantastisk lyd fra Ford Super 6

Oprettet 22.01.18 kl. 06:01

Advarsel: Selvom lyden allerede er høj, så giv den lige en tak højere op og nyd denne fantastiske traktorlyd fra Maugstrupskov Maskinstations maskinhus.

Af Christian Juel Jørgensen

Se videoen med brødrene her.
Maskinhuset tæller hele 23 mere eller mindre antikke Ford'er.
Det nye TraktorTech kommer rundt i kiosker og hos abonnenterne fra i dag mandag.

Maugstrupgård kører FORD from LandbrugsAvisen on Vimeo.Er du Ford-fan, og glædes du, når gamle traktorer får lov at arbejde frem for at stå gemt i et maskinhus, så er Maugstrupskov Maskinstation det tætteste, du kommer på Ford-himlen, indleder Max Madsen sin beretning fra et sjældent maskinhus i dagens Danmark i årets første udgave af TraktorTech.

Inden du kaster dig over alle artiklerne med brødrene Christoph og Andreas Hommelhoff i denne omgang af Maskinhuset, så skal du lige se fotojournalist Torben Worsøes video fra stedet, hvor du kan (gen)se og ikke mindst høre den fantastiske lyd af en Ford Super 6.

I artiklerne fortæller brødrene om hverdagen på Maugstrupskov Maskinstation, som kan se sådan ud på en almindelig forårsdag:

Måske sår 7810'ren med et tre meter rotorsæt og frontpakker, imens en Ford 3000 med brede dæk forsigtigt klarer de våde pletter med en passende Prela-harve. En 8830'er med gyllevogn eller en 8210 med hjemmebygget hegnsklipper kan også være på spil, ligesom en Ford Super Six med trailersprøjte eller en County 1454 med en firefuret vendeplov. I alt vrimler det med 23 Ford-traktorer i brødrenes Ford-lidenskab.

Nyt magasin i handlen

Det nye TraktorTech er netop udkommet til abonnenterne. Læs meget mere Maskinhus og meget, meget andet i Danmarks store traktormagasin.

Mangler du et abonnement? Så går ind på vores abonnement-tilmelding.

Du kan også købe magasinet hos en række kiosker og forhandlere over hele landet.

 

 
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00