Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 140
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Nu søger vi en ny Læsernes Traktor

Oprettet 04.01.18 kl. 13:16

LandbrugsMediernes traktormagasin TraktorTech søsætter igen læsernes egen traktor. Derfor søger magasinet efter en ny traktordonor.

Af Christian Juel Jørgensen

Stor tak til alle dem, der bidrog første gang med traktor, lys, maling, arbejdstimer... alt! Nu er vi på TraktorTech klar til en ny omgang.
Læsernes Traktor trængte til en kærlig hånd, da vi første gang startede projektet op.
Frederik Lund Weinreich, Kalundborg, her på første arbejdsdag tilbage i 2010 hos reporter Max Madsen.

Den blev født på et søvnigt redaktionsmøde for snart mange år siden - og udviklede sig omgående til en succes. Det hele startede med, at Hjallerup Maskinforretning donerede en lettere brugt(!) MF 595. Den kom til at rejse land og rige rundt og blev mødt af en masse velvillige sponsorer og arbejdsomme mennesker, der gerne ville fikse og gejle den op.

Dansk Maskinhandlerforenig (DM) var bl.a. en af de mange gode venner og støtter for traktor-projektet. Til sidst blev den udloddet, og nu går vi gang med projekt: Læsernes Traktor 2.0. DM har lovet at bakke os op igen med råd og dåd - og så vil vi gerne involvere så mange læsere som muligt undervejs. Men allerførst har vi brug for det helt basale:

Traktoren.

Så har du en ekstra traktor, som du synes kunne være sjov at dele med Danmarks bedste traktorlæsere, slippe løs til udvikling i TraktorTechs univers og til sidst en udlodning, så hører vi gerne snarest muligt fra dig.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00