Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 140
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Ikke kun nye maskiner: Hollandsk virksomhed skal servicere Terra Gatorer

Oprettet 15.12.17 kl. 14:30

Ploeger vil fremover varetage service og reservedele på selvkørende Terra Gator-nedfældere i Europa.

Af John Christensen

Ploeger skal ikke kun servicere sin egen, nye selvkørende gyllenedfælder i fremtiden. Virksomheden har lavet en aftale med Agco om stå for service og reservedele til de nu udgåede Terra Gator-maskiner. Arkivfoto: John Christensen.

Den hollandske virksomhed Ploeger har indgået en aftale med Agco om at stå for service og reservedele på alle de nu udgåede europæiske Terra Gator-maskiner. Det kommer i kølvandet på Ploegers satsning på markedet med en selvkørende gyllenedfælder, der blev præsenteret på Agritechnica.

Virksomheden kommer til at få adgang til al teknisk dokumentation om maskinerne - præcis som en officiel Agco-forhandler, og flere af de ansatte hos Ploeger har sågar en fortid med Terra Gator og Challenger.

Ploeger er nu i færd med at opbygget et varelager på en ny lokalitet. Det er planen, at lageret og den øvrige servicering af maskinerne træder i kraft pr. 1. januar 2018.

Agco stoppede i juli 2014 med produktionen af Terra Gatorer. Koncernen overtog i 2001 virksomheden Ag-Chem, der siden 1973 har produceret selvkørende gyllegrej.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00