Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 132
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Ny storforhandler slået konkurs

Oprettet 13.10.17 kl. 14:06

MF og Fendt-forhandleren Jysk Maskincenter er gået konkurs få uger efter, at TBS Maskinpower måtte give op.

Af Christian Juel Jørgensen

Foto: Arkivfoto
MF og Fendt-forhandleren Jysk Maskincenter i Randers er erklæret konkurs.

De sidste par uger har været sorte for Agco-forhandlerne i Danmark. To af de største forhandlere er nemlig erklæret konkurs. Det står klart efter, at Jysk Maskincenter i Randers i dag har meddelt, at virksomheden også er erklæret konkurs.

Selskabet, der dækker et større område i Østjylland, har de seneste to regnskabsår gået med større underskud på senest 7,3 mio. kr. og knap 12 mio. kr. året før. Situationen blev efter seneste regnskabsår så kritisk, at egenkapitalen gik i minus. Dengang oplyste Jysk Maskincenter, at bl.a. omkostninger ved at samle fire afdelinger til én havde kostet ekstraordinært samtidig med, at virksomheden måtte nedskrive værdien af overtagne reservedele og maskiner.

I en pressemeddelelse oplyser Jysk Maskincenter ifølge Maskinbladet, at der i lighed med situationen hos TBS Maskinpower i Brørup »er udtrykt interesse« for overtagelse af virksomheden.

Mens fremtiden undersøges får Jysk Maskincenter lov til at køre et beredskab videre på hovedområderne, så generne for kunderne minimeres.

 
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00