Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 136
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Semler Agro fordobler antallet af lærlinge

Oprettet 02.10.17 kl. 11:40

Den landsdækkende John Deere-distributør har siden deres start i 2016 udvidet antallet af lærlinge landet over fra 10 til hele 23

Af Filip Knaack Kirkegaard

På et år har Semler Agro mere end fordoblet antallet af lærlinge, fra 10 til 23. Også hvis man tager højde for, at Semler siden da har fået flere afdelinger, er det en stor stigning.

Det glæder driftsdirektør Morten Buus.

»Det er dejligt at se, at de unge tror på os - også selvom maskin- og landbrugsbranchen har en tendens til ofte at blive misforstået i medierne i dag. Det betyder jo, at de kan se muligheder i en fremtid her, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Landbrugsbranchen rummer rigtig mange, gode muligheder, og derfor har vi også brug for yngre kræfter til at videreføre den«, siger Morten Buus i en pressemeddelelse.

Når Semler Agro vælger at investere i de mange nye lærlinge og deres uddannelser, er det fordi, virksomheden tror på fremtiden i den yngre generation.

Frederik Spanner, nystartet lærling i Semler Agro Trige, siger, at branchen rummer mere, end man lige tror.

»Jeg synes, det er vigtigt som ung i dag at tænke fremadrettet og se på de muligheder, man kan skabe for sig selv. Derfor har jeg også valgt at gå i lære i maskinbranchen, da det giver mig gode muligheder på lang sigt. Det her er en branche med masser af spændende potentiale, men det kræver også, at vi selv er villige til at gøre noget for den og tænke i nye baner, og det vil jeg gerne være en del af«, forklarer Frederik Spanner, lærling hos Semler Agro, i pressemeddelelsen.

Semler Agro efterspørger stadig flere nye lærlinge til deres værksteder landet over.

»Vi satser i stigende grad på teknologien og kommer hele tiden med nye løsninger til vores kunder. Derfor er det også vigtigt, at de lærlinge, vi ansætter, har lyst til at være med, når vi sammen skal skabe en arbejdsplads med større fokus på de digitale og smarte løsninger. Semler Agro er kommet for at blive, og derfor er det helt essentielt, at vi er indstillet på at udvikle os«, uddyber Morten Buus.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00