Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 130
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Massey Ferguson klar til kamp i græsset

Oprettet 29.09.17 kl. 08:48

Massey Ferguson lancerer nu ganske ligesom Fendt et bredt program af græsudstyr. Maskinerne havde officiel dansk premiere under to demo'er i denne uge.

Af Claus Worup

Siden Agco i 2011 overtog den tyske græsspecialist, Fella, har det ligget i kortene, at Massey Ferguson en dag ud fra full-line konceptet ville tilbyde et bredt program af græsmaskiner.

Nu er den dag kommet, og de nye Massey Ferguson græsmaskiner, der bortset fra farven er identiske med dem, som Fendt har på programmet, havde officiel dansk premiere under to græsdemo'er i denne uge, først ved Svenstrup i Nordjylland og i går hos Gamst Maskinstation ved Brørup i det sydjyske.

Blandt maskinerne var en liftophængt butterfly-skårlægger med crimper i kombination med frontmonteret skårlægger, en liftophængt skårlægger med crimper, en bugseret to-rotor rive med centerskår, en liftophængt enkeltrotor-rive, en bugseret vender og en liftophængt vender samt en storballepresser.

»Produktprogrammet henvender sig både til deltidslandmanden og til de professionelle bedrifter og maskinstationer«, siger Agco Danmarks salgschef for Massey Ferguson, Jørgen Sørensen, der tilføjer, at man faktisk lige så stille startede op i maj.

»Vi har allerede solgt flere maskiner til gode Massey Ferguson kunder, som gerne vil have græsudstyr i samme farve som traktoren«, siger Jørgen Sørensen.

Læs mere om Massey Fergusons nye græsprogram i den trykte udgave af LandbrugsAvisen i næste uge, 5. oktober.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00