Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 153
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Joskin-vogn med lethed og volumen

Oprettet 13.09.17 kl. 10:22

Joskin viser på Agritechnica en ny frakørselsvogn i en ny, let konstruktion - men med plads til mere.

Af Claus Worup

På Agritechnica vises den nye Joskin Silo-Space 2 i færdig figur.

Den belgiske producent Joskin har endnu ikke offentliggjort billeder, men kun computertegninger af den nyhed, der bliver trækplastret på Joskin-standen under Agritechnica i november. Det er den nye frakørselsvogn, Silo-Space 2, der er kendetegnet ved lav vægt og stor kapacitet.

»Ja, den nye Silo-Space 2 bliver både lavere og lettere, og vi har fundet plads til lidt flere kubikmeter ved at forhøje selve kassen, ligesom vi har ændret den skrå vinkel på vognens front fra 10 grader til 20 grader, hvilket har givet lidt ekstra volumen«, sagde salgschef hos Joskin, Valeri Bailly, da Joskin berettede om producentens Agritechnica-nyheder under Agritechnica Preview for nylig.

Alt efter model og om de er to-akslede eller tre-akslede, kommer Silo-Space 2 vognene til at rumme mellem 44 og 54 kubikmeter - eller mellem 48 og 59 kubikmeter med top.

Hele manøvren med den 800 kilo lavere vægt og den større volumen i forhold til forgængeren er lykkedes ved at gøre chassis'et lavere, så man har kunnet gøre ladet højere.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00