Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 124
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Telematics-platform på vej fra stor redskabsproducent

Oprettet 24.08.17 kl. 11:18

Indtil nu har terminalen været samlingspunktet, men fremover skal nyt management-program samle overblikket over alle redskaber hos Kverneland.

Af John Christensen

Foto: Kverneland.
IsoMatch FarmCentre bliver stedet, hvor du fremover kan holde styr på samtlige redskaber fra Kverneland i din maskinpark.

IsoMatch FarmCentre er navnet på Kvernelands helt nye telematics-platform, der i første omgang kommer til at give en række basale funktioner for ejeren, men som på sigt skal give masser af nye muligheder for brugere af Kvernelands redskaber.

»Det er noget helt nyt fra vores side. Hidtil har vorest samlingspunkt for redskaberne været vores Tellus-terminal. Nu får vi et helt program, hvor redskaberne sender informtioner til en server, som landmanden kan se fra en pc hjemme på kontoret,« fortæller Jesper Svendsen fra Kverneland Group Danmark.

I første omgang bliver FarmCentre et program til flådestyring og overvågning af maskinerne. Her vil man også kunne se fejlmeldinger fra redskaberne og eventuelt udbedre fejlen via computeren. Men i princippet er det kun fantasien, der sætter begrænsningerne, vurderer Jesper Svendsen.

Læs mere om det nye management-program i løbet af de kommende dage på landbrugsavisen.dk og i LandbrugsAvisens trykte avis.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00