Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 106
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Sydfynsk gods har købt stort ind hos Pöttinger

Oprettet 10.08.17 kl. 14:36

Det økologisk drevne sydfynske Steensgaard Gods har indkøbt ny Pöttinger maskinpark hos den lokale forhandler Svanninge Auto- & Traktorservice A/S.

Af Claus Worup

Ved leveringen Jan Helding fra Steensgaard yderst til højre sammen med Aage Larsen, Svanninge Auto- & Traktorservice A/S og Lars Andreasen, Pöttinger.
Synkro 6030 T stubharven med frøudstyr og dobbelt pakkervalse.

Steensgaard Gods på Sydfyn er gået målrettet efter Pöttinger maskiner under et stort indkøb hos den lokale forhandler, Svanninge Auto- & Traktorservice A/S. På den økologiske bedrift, der består af 450 hektar agerjord og 450 hektar skovbrug, har man således indkøbt ny plov, ny såmaskine og ny stubharve, så maskinparken er blevet opdateret med den nyeste teknologi fra østrigske Pöttinger.

»Valget af Pöttinger har ikke været svært, og vi har fået opfyldt alle ønsker, vi havde til det nye materiel. Vores lokale forhandler, Svanninge Auto- & Traktorservice A/S er forhandler af Pöttinger, hvilket også har haft afgørende betydning for valget, da vi gerne handler lokalt«, siger Jan Helding, der er ansvarlig for markbruget på Steensgaard.

Salget af Pöttinger i Danmark har været stærkt stigende. Det bekræftes af fabrikkens regnskabsafslutning ved udgangen af juli, hvor man har opnået rekordomsætning i Danmark i 2016/17.

»At vi har haft stor fremgang i Danmark er ingen hemmelighed. Vi har de tidligere år solgt mest på græssiden, men nu er kvaliteten i jordbehandlingsprogrammet også faldet i de danske landmænds smag. Strategien med at markedsføre begge segmenter hos vore forhandlere har været en succes«, siger Lars Andreasen, salgschef for Pöttinger i Danmark.

»Et godt eksempel er handlen med Steensgaard, hvor vi har solgt en maskinpark bestående af jordbehandlingsmaskiner, selvom vi er mest kendt for græsmaskinerne«, siger Lars Andreasen.

Nærmere bestemt indkøbte godset en Terrasem C4 F såmaskine opbygget med frøudstyr og frontboard, en seksfuret plov, Servo 6.50 med vægtoverføring og ekstra store landsider for bedre kraftoverførelse og retningsstabilitet i det kuperede terræn samt en Synkro 6030 T stubharve med frøudstyr og dobbelt pakker.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00