Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 110
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
MI drager på turné med klippere

Oprettet 04.08.17 kl. 13:01

De gule klippere fra McConnel bliver vist i aktion syv steder i Danmark i september.

Af Claus Worup

På demoen kan man bl.a. se den fjernstyrede bjergged, Robocut, til skråninger op til 55 grader.
McConnel tager på Danmarksturne blandt andet med en otte meter armklipper med fremført arm.

I september tager MI, Maskinhandler Indkøbsringen, på danmarksturné med et større sortiment af armklippere, rabatklippere og lignende. Demokaravanen stopper syv steder landet over fra Maribo til Blokhus.

Maskinerne bliver vist i action og henvender sig primært til maskinstationer, entreprenører, kommuner og anlægsgartnere, men landmænd er også velkomne, lyder det fra MI.

Mere præcist drejer det sig om McConnels gule hegnsklippere, rabatklippere - og en enkelt fjernstyret bjergged - der alle sammen skal vise deres færdigheder udi vedligeholdelse af rabatter, levende hegn og stejle skråninger. Demokaravanen lægger vejen forbi bl.a. Blokhus, Viborg, Vingsted, Aarup, Slagelse og Maribo.

»Demokaravanen består af otte enheder, herunder fire armklippere og en SR rotorklipper. De største trækplastre er den fjernstyrede Robocut rabatklipper og den store PA 8085 hegnsklipper,« vurderer Robert Vemmelund, produktchef hos MI,

»RoboCut er en sand bjergged, der klipper skråninger med op til 55 graders hældning. Vi viser også den frontmonterede rabatklipper, Merlin Xtreme Offset, for første gang på dansk grund,« tilføjer han.

Enkelte steder kan man også se en frontmonteret hækkeklipper med en integreret opsamler, der suger al hækkeaffaldet til sig og dermed klarer arbejdet på én gang.

www.mi.dk/tour er der mere information om de forskellige stop på demoturen.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00