Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 98
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Scantruck tager færgen til maskinshow

Oprettet 02.08.17 kl. 14:57

Scantruck-folk sætter igen kursen mod Bornholm

Af Filip Knaack Kirkegaard

Det stiller særlige krav til et maskinfirma, hvis det vil have faste kunder på Bornholm.

Distriktschef Jakob Jørgensen og Scantruck og kollega Michael Lehnshøj er også til stede, når der den 11. og 12. august for 14. gang bydes til Nyker Maskin & Trucker Show på sportspladsen i Nyker.

»Det er rigtigt, at man lige skal ses an hos de bornholmske maskinfolk. De er naturligvis afhængige af en stærk leverandør, der formår at matche kravene til service. Det kan vi fint. Vi kan hurtigt sende en servicevogn med færgen enten fra Køge eller via Sverige. Både Michael Lehnshøj og jeg er på Bornholm adskillige gange om året, og vi har mange rigtig gode kontakter på øen,« fortæller Jakob Jørgensen i en pressemeddelelse.

Nyker Maskin & Trucker Show lyder også navnet Store Legedag, og begivenheden har manifesteret sig som en rigtig god og fast tradition. Det er syvende gang i træk, Scantruck er med.

Fire maskinmærker

Scantruck møder frem i Nyker med fire forskellige maskinmærker. Blandt andet minigraveren Komatsu PC16. Den to tons tunge gravemaskine får selskab af den lidt større Komatsu PC22.

Fra Manitou-repertoiret tager Manitou-specialist Michael Lehnshøj landbrugsteleskoplæsseren Manitou MLT625 med løftehøjde på 5,90 meter med til Bornholm.

Tyske Weycor ruller ind med 2,5 tons læsseren AR35, mens amerikanske Mustang deltager med den knækstyrede 2,8 tons maskine AL406.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00