Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 97
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Maskinhandlere i stærk opstilling på Agritechnica

Oprettet 01.08.17 kl. 09:39

På årets Agritechnica kommer den regerende danske europamester i EuroSkills og slår et slag for uddannelsen til landbrugsmaskinmekaniker.

Af Claus Worup

Den regerende europamester i EuroSkills, Anders Ebbekær Pedersen skal vise de danske farver under Agritechnica. Arkivfoto.

Dansk Maskinhandlerforening bliver særdeles synlig på dette års Agritechnica, der foregår i Hannover 12.-18. november. Ikke blot har maskinhandlerforeningen en stand, der er nabo til messens arrangør, DLG - Deutsche Landwirtschafs-Gesellschaft. Man har også entreret med den danske europamester i EuroSkills, Anders Ebbekær Pedersen til at vise de danske farver.

Ifølge den seneste markedsorientering fra Dansk Maskinhandlerforening har DLG i hal 2 standen E38. Her har man som tidligere fokus på at informere om uddannelserne til landbrugsmaskinmekaniker og den tyske "meister" uddannelse, med området man kalder "Werkstatt live". DLG har inviteret den regerende Europamester Anders Ebbekær Pedersen, som kommer til at deltage på standen i løbet af ugen, så den danske uddannelse bliver altså også repræsenteret. Anders Ebbekær Pedersen fra Rødding vandt i 2014 konkurrencen Danmarks Bedste Lærling og tillige EM i EuroSkills i Gøteborg i december sidste år.

Dansk Maskinhandlerforening har igen en stand på Agritechnica - hal 2 - stand F49, som er nabo til DLG og Werkstatt live standen og Sjørup Traktor. Som tidligere år har Dansk Maskinhandlerforening også arrangeret en tur til Agritechnica for ansatte hos foreningens medlemmer. Den foregår 17.-18. november.

På årets Agritechnica ventes der udstillere fra 53 lande og alt i alt omkring 2.400 udstillere, hvoraf de 1.438 er udenlandske, og der forventes over 451.000 besøgende.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00