Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 101
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Case IH vil også have transmission med dobbeltkobling

Oprettet 26.07.17 kl. 14:57

På den næste serie af Maxxum-traktorer vil Case IH tilbyde en ny transmission med dobbeltkobling.

Af John Christensen

Maxxum-serien i sit nye design lånt fra Optum-serien. Maxxum fås fremover med en ny Active 8 transmission med dobbeltkobling.

New Holland og John Deere bliver ikke de eneste på markedet med en transmission med dobbeltkobling. Case IH har lanceret sin næste serie af Maxxum-traktorer, hvor Active 8-transmissionen bliver en ny mulighed på serien.

Transmissionen er en semipowershift-transmission med tre gruppegear og otte powershift-gear i hver gruppe - 24 i alt frem og bak.

Transmissionen har to aksler, en med de fire lige powershift-gear og en med de fire ulige gear. Da næste gear altid ligger på den modsatte aksel, kan traktoren sætte gearet i indgreb allerede inden skiftet sker, hvilket betyder, at skiftet mellem de otte powershift-gear sker uden tab af trækkraften. I stedet kobler koblingen på den trækkende aksel ud, samtidig med at koblingen på modsatte aksel kobler til - og dermed også næste gear.

Case IH fortæller netop nu på et pressemøde om den nye Maxxum-serie, og du kan læse mere om serien de kommende dage i Landbrugsavisen og landbrugsavisen.dk.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00