Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 98
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Kandidat G til Årets traktor 2014: New Holland 8.420 AutoCommand

Oprettet 18.10.13 kl. 08:00

New Hollands første stortraktor med trinløs transmission er nomineret til Tractor of The Year.

Af John Christensen

Foto: CNH
New Holland T8.420 er den største model i T8-serien og yder 420 hestekræfter inklusive boost. Traktoren har trinløs transmission.
Foto: CNH
Sidewinder-armlænet i kabinen kendt teknik.
Foto: CNH
Kabinen i T8 byder på velkendt teknologi. I den trinløse variant er der faktisk ingen forskel i forhold til de nuværende powershift-modeller.
Foto: CNH
T8.420 er den største model i serien. AutoCommand på siden angiver, at traktoren har trinløs transmisision.
Foto: CNH

Den blå New Holland T8.420 AutoCommand blev egentlig vist frem på Agritechnica allerede for to år siden, men nu er traktoren så endelig med i feltet over nominerede til titlen Tractor of The Year.Traktoren er den største i T8-serien og yder 390 hestekræfter ved maksimal effekt plus ekstra 30 af slagsen, når boost-funktionen kobler til. Mens flere andre mærker har haft trinløse transmissioner i effektklassen tæt ved de 400 hestekræfter gennem en årrække, så er T8.420 New Hollands første stortraktor med den trinløse AutoCommand-transmission, der er udviklet ’in house’ af CNH, som står bag New Holland og Case IH. Modellen minder om den lidt mindre version i T7-serien, men er kraftigere dimensioneret og benytter blandt andet oliekoblinger i stedet for synkromesh-ringe.Motoren i d2en store New Holland er en 8,7 liter Fiat Power Train-motor med SCR-teknologi og overholder Tier 4i-kravene. Yderligere krav træder dog i kraft fra 2014, så inden for en overskuelig fremtid vil vi se en opdatering på motorsiden på den blå stortraktor.


Se alle kandidaterne til Årets Traktor

Stem på Årets TraktorTraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00